Hore

Papriky plnené sardinkami

Quinou dobre umyte a sceďte. V hrnci na troche oleja poduste nasekanú cibuľu a cesnak. Potom pridajte nasekané šampiňóny, orestujte a pridajte scedené sardinky. Podlejeme trochou sherry vína, nechajte...

Počet osôb2Náročnosťstredne náročnéČas prípravy50 minút

Krémové rizoto s lososom

Pažítku a cesnak ošúpte a nasekajte. Nakrájanú pažítku a cesnak poduste na olivovom oleji do mäkka. Pridajte nasekanú špargľu, víno a nechajte minútku odpariť alkohol. Pridajte ryžu, smažte niekoľko minút; po troškách pridávajte...

Počet osôb4NáročnosťjednoduchéČas prípravy40 minút

Špagety s pestom a tuniakom

Na prípravu pesta pridajte všetky ingrediencie (extra panenský olivový olej, bazalku, cesnak, píniové oriešky a parmezán) do mixéra a rozmixujte dohladka. Nemixujte však príliš dlho. Dochuťte soľou. Odstráňte tvrdú...

Počet osôb4NáročnosťjednoduchéČas prípravy30 minút

Lososový koláč s hríbmi

Šampiňóny a pór očistite. Cibuľu nakrájajte na jemné pásiky julienne, pór na polmesiačiky a šampiňóny na plátky. Na panvicu pridajte lyžicu masla a extra panenského olivového oleja. Cibuľu a pór orestujte s trochou...

Počet osôb4Náročnosťstredne náročnéČas prípravy1 hodina

Mexické tortilly plnené miešanými vajíčkami a lososom

Tieto mexické tortilly plnené miešanými vajíčkami a lososom s nádychom koriandra, červenej cibule a citrónu zaistia sústo plné chuti a radosti Mexika. Paradajku nakrájajte na štvrtiny, zbavte semienok a nakrájajte na kocky,...

Počet osôb2NáročnosťjednoduchéČas prípravy15 minút

Salmorejo s tuniakom, prepeličím vajíčkom a avokádom

Vitajte v svete Salmorejo – osviežujúcej španielskej pochúťky! Táto tradičná andalúzska polievka, známa svojou výraznou chuťou, prichádza s jednoduchým, no bohatým receptom. Skúste túto kombináciu paradajok, chleba, olivového...

Počet osôb4NáročnosťjednoduchéČas prípravy15 minút

Zeleninový quiche s lososom

Tento koláč pôvodne z francúzskej kuchyne sa stal neodmysliteľnou súčasťou receptov vďaka svojej obrovskej všestrannosti, ktorá vám umožňuje pripraviť si ho tak, ako máte najradšej. Vyskúšajte pripraviť...

Počet osôb4-6NáročnosťjednoduchéČas prípravy60 minút

Zemiakové taštičky plnené tuniakom

Zemiaky umyte a varte vo veľkom množstve osolenej vody do mäkka, približne 35-40 minút. Nechajte vychladnúť. Sceďte, ošúpte, roztlačte a pridajte soľ, čierne korenie a olivový olej. Premiešajte a odložte bokom....

Počet osôb4NáročnosťnáročnéČas prípravy1 hodina

Kornúty s krémom z baklažánu a tuniaka

Cesto na pirohy rozvaľkajte a vykrojte z neho 10 – 12 kruhov. Pripravte si formičky na kornúty a obaľte ich cestom. Potrite rozšľahaným vajíčkom a posypte sezamom. Položte na plech otvorenou časťou...

Počet osôb4NáročnosťnáročnéČas prípravy45 minút

Fusilli s tuniakom a zeleninovou omáčkou

Cibuľu, papriky a cuketu nakrájajte na kocky veľké približne 0,5 cm. Cesnak nasekajte nadrobno. Všetko poduste na troche oleja a po pár minútach pridajte paradajkovú omáčku. Nechajte 3 minúty...

Počet osôb4NáročnosťjednoduchéČas prípravy40 minút
Pozadie receptov Calvo Pozadie receptov Calvo Pozadie Calvo
Pozadie receptov Calvo Pozadie receptov Calvo