Hore

Quesadilla s tuniakom

V miske zmiešajte tuniaka s petržlenovou vňaťou, majonézou, soľou, čiernym korením a kajenským korením. Na polovicu tortilly pridajte pripravenú tuniakovú zmes a tú bohato posypte nastrúhaným syrom.  Každú tortillu preložte...

Počet osôb3NáročnosťjednoduchéČas prípravy20 minút
Nelka

Tuniakový šalát

Cibuľu nadrobno nakrájajte, osoľte a premiešajte. Hrozno prekrojte na polovicu. Orechy na jemno opečte na panvici a nasekajte. Hrozno pridajte do misky k odstátej cibuľke. Ďalej pridajte všetky ostatné suroviny a poriadne premiešajte....

Počet osôb2NáročnosťjednoduchéČas prípravy10 minút
Nelka

Tortilla s tuniakom a mozzarellou

Vajíčko rozšľahajte a okoreňte. Vylejte na rozohriatu panvicu s olivovým olejom. Pridajte tortillu, aby priľnula k vajíčku. Na tortillu uložte nakrájanú mozzarellu a scedeného tuniaka. Keď bude mať vajíčko zlatistú farbu, tortillu z obidvoch...

Počet osôb1NáročnosťjednoduchéČas prípravy15 minút

Tuniakový šalát s volským okom

Pripravte si tento jednoduchý a rýchly šalát – stačí zopár ingrediencií. Na tanier naservírujte zmes listových šalátov, pridajte nakrájané cherry paradajky, uhorku, scedeného tuniaka a volské oko....

Počet osôb1NáročnosťjednoduchéČas prípravy10 minút

Kanapky so sardinkami a pečenými paradajkami

Jednoduchá a chutná desiata, či olovrant. Žemle rozdeľte na polovicu a zľahka opečte na panvici. Rukolu opláchnite a pridajte na žemľu. Na každú polovicu žemle pridajte sardinku a pečené cherry paradajky. Citrón nakrájajte...

Počet osôb2NáročnosťjednoduchéČas prípravy5 minút

Cestoviny so slávkami a bazalkou

Slávky sceďte a marinádu odložte. Na panvicu pridajte 2 polievkové lyžice olivového oleja. Cibuľu nakrájajte na drobno a restujte ju na oleji. Po chvíľke pridajte aj na drobno nasekaný stopkatý zeler. Odstavte, pridajte...

Počet osôb2NáročnosťjednoduchéČas prípravy15 minút

Svieži letný šalát so sardinkami

Do misy pridajte zmes listového šalátu, nakrájané cherry paradajky, mozzarellu, nakrájanú špargľu, kukuricu, čierne olivy a scedené sardinky. Pripravte si dresing z vínneho octu, extra panenského olivového...

Počet osôb1NáročnosťjednoduchéČas prípravy15 minút

Bruschetta s tuniakovou „salsou“

Tuniaka sceďte a v miske zmiešajte s na jemno nasekaných cesnakom, nakrájanou cibuľou, zelerom a paradajkami. Pridajte petržlenovú vňať, extra panenský olivový olej a premiešajte. Podávajte na nakrájaných bagetkách alebo na opečenom chlebe.

Počet osôb4NáročnosťjednoduchéČas prípravy25 minút

Šalát s rukolou, paradajkami, tuniakom a opečeným chlebom

Bagetu nakrájajte na pásiky hrubé 1 cm. Jemne potrite olivovým olejom, dochuťte soľou a čiernym korením a pečte v teplovzdušnej rúre na 200 °C približne 5 minút na každej strane. Vo veľkej mise...

Počet osôb4NáročnosťjednoduchéČas prípravy25 minút

Paradajkový šalát s tuniakom

Paradajky nakrájajte a dajte do misy. Cibuľu nakrájajte na tenké plátky a tiež pridajte do misy ku paradajkám. Pridajte tuniaka v olivovom oleji, dochuťte soľou a čiernym korením, vínnym octom a extra panenským olivovým...

Počet osôb2NáročnosťjednoduchéČas prípravy15 minút
Pozadie receptov Calvo Pozadie receptov Calvo Pozadie Calvo
Pozadie receptov Calvo Pozadie receptov Calvo