Hore

Tuniakové taštičky so syrom a pórom

Sceďte tuniaka, olej z tuniaka odložte bokom. Pór nakrájajte na malé kocky a osmažte na oleji z tuniaka. Hotový pór sceďte a nechajte odkvapkať. V miske premiešajte syr, pór a Calvo tuniaka, okoreňte....

Počet osôb2 osobyNáročnosťľahkéČas prípravy20 min

Jablková pochúťka s tuniakovým šalátom, avokádom a rukolou

Jablká umyte a nakrájajte na tenké plátky. Plátky pokvapkajte citrónom, aby jablko nezoxidovalo. Avokádo očisťte a nakrájajte na malé kocky. Pokvapkajte citrónom. Broskyne nakrájajte na rovnakú veľkosť ako avokádo. V miske premiešajte tuniaka,...

Počet osôb4 osobyNáročnosťľahkéČas prípravy30 min

Gourmet tuniakové kornútiky

Premiešajte šľahačku s troškou soli. Pridajte grécky jogurt, vodku, citrónovú šťavu a dobre vyšľahajte. Keď bude šľahačka skoro vyšľahaná, pridajte citrónovú kôru, nakrájanú cibuľku a kôpor. Dobre premiešajte, naplňte...

Počet osôb9 osobyNáročnosťľahkéČas prípravy30 min

Tuniakové rolky s rukolou a syrom

Hrozienka namočte do portského vína. Orechy s polovicou rukoly nakrájajte na väčšie kusy. V miske premiešajte obidva druhy syra pomocou vidličky. Pridajte rukolu, orechy, hrozienka s portským vínom. Ingrediencie dobre...

Počet osôb6 osobyNáročnosťľahkéČas prípravy30 min

Závitky so špargľou a tuniakom

Vo vysokej a úzkej nádobe s ponorným mixérom zmiešajte mlieko, olivový olej, horčicu a soľ. Laktonéza začne postupne emulgovať, vyberte ponorný mixér a pridajte citrónovú šťavu. Ak je potrebné...

Počet osôb6 osobyNáročnosťľahkéČas prípravy25 min

Sardinkové paté na portugalský štýl

Sardinkové paté sa zvykne podávať v Portugalsku ako predjedlo.

Počet osôb6 osobyNáročnosťľahkéČas prípravy15 min

Paprikové paté s tuniakom

Papriky a tuniaka sceďte. V mixéri zmixujte červené papriky, tuniaka a syr do krémovej textúry. Odložte do chladničky na 2 hodiny. Podávajte s crudités a čerstvou zeleninou.    

Počet osôb5 osobyNáročnosťľahkéČas prípravy15 min

„Námornícke“ paté zo slávok a tuniaka

Slávky sceďte, nálev odložte. Tuniaka sceďte. Ingrediencie rozmixujte do jemného krému. Ak je potrebné, pridajte nálev zo slávok. Odložte do chladničky na 2 hodiny.  

Počet osôb5 osobyNáročnosťľahkéČas prípravy10 min

Valencijská titaina

Zohrejte rúru na 180 °C. Papriky potrite extra panenským olivovým olejom, uložte na plech vhodný do rúry a pečte dozlatista asi 30 minút. Vyberte, uložte do misky, prikryte potravinárskou fóliou a nechajte...

Počet osôb4 osobyNáročnosťľahkéČas prípravy10 min

Kivi plnené tuniakom

Odrežte vrchnú a spodnú časť kivi. Pred olúpaním vyberte vnútro pomocou lyžice. Olúpte a umyte. V miske premiešajte scedeného tuniaka, dužinu z kivi, majonézu a oriešky. Naplňte kivi a ozdobte orieškami.

Počet osôb2 osobyNáročnosťnáročnéČas prípravy30 min
Pozadie receptov Calvo Pozadie receptov Calvo Pozadie Calvo
Pozadie receptov Calvo Pozadie receptov Calvo