Recepty
Fusilli so slávkami a paradajkami
Do hrnca dáme zohriať dostatočné množstvo vody so soľou. Medzitým nakrájajte paradajky na kúsky. Do misy s paradajkami pridajte scedené slávky a dochuťte oreganom a soľou. Keď voda začne vrieť,...























Zapekané cestoviny s tuniakom
Rúru predhrejete na 200 stupňov na horný spodný ohrev. Vo väčšom hrnci priveďte do varu osolenú a cestoviny varte len na polovičný čas, ako je uvedený na obale. Pečením v rúre sa cestoviny dovaria....

































Cestoviny so slávkami a bazalkou
Slávky sceďte a marinádu odložte. Na panvicu pridajte 2 polievkové lyžice olivového oleja. Cibuľu nakrájajte na drobno a restujte ju na oleji. Po chvíľke pridajte aj na drobno nasekaný stopkatý zeler. Odstavte, pridajte...

































Tuniakové farfalle so špenátom
Cestoviny uvarte podľa návodu na obale. Na panvici na olivovom oleji opražte nakrájanú jarnú cibuľku a na jemno naskenaý cesnak. Potom pridajte nakrájané čerstvé cherry paradajky a ku...

































Burrito s tuniakom a zeleninou
Chutný a jednoduchý recept. Pšeničné placky zohrejte na panvici. Pripravte si zmes – v miske zmiešajte nakrájané avokádo, jalapeño, paradajky, čierne olivy, uhorku a cibuľu. Nakoniec pridajte tuniaka v olivovom...

































Tuniakové cestoviny s pestom z medvedieho cesnaku
Cestoviny uvarte podľa návodu na obale. Medzitým si pripravte pesto – v mixéri zmiešajte medvedí cesnak, extra panenský olivový olej, čierne korenie a soľ a semiačka. Až sa cestoviny...

































Tuniakové bolognese
Tento recept pre vás pripravila Naty, @chutodnaty.

































Zapečené cestoviny s tuniakom, sušenými paradajkami a olivami
Tento recept pre vás pripravila Kateřina, @milluji.cz.

































Špagety puttanesca s tuniakom
Tento recept pre vás pripravila Klára, @sklarouvkuchyni.

































Krémové paradajkové cestoviny s tuniakom
Tento recept pre vás pripravila Martina, @mamachef.










































