Hore

Valentínske cestoviny s fetou a tuniakom

Ingrediencie:

  • 250 g špagiet
  • 1 uvarená cvikla
  • 100 g smotanového syra
  • 1 konzerva tuniaka Calvo ZERO
  • 50 g fety
  • 1 zväzok čerstvej bazalky
  • nastrúhaná kôra z 1 citróna
  • extra panenský olivový olej
  • soľ a čierne korenie
  • citrónová šťava
Počet osôb2-3NáročnosťjednoduchéČas prípravy55 minút

PostupPostup

Valentínske cestoviny s fetou a tuniakom
 

Objavte dokonalú harmóniu chutí v tomto ľahkom a výživnom recepte. Ružové cestoviny s červenou repou, jemným tuniakom Calvo ZERO a slanou fetou nielenže potešia vaše chuťové poháriky, ale aj osviežia váš stôl svojím atraktívnym vzhľadom. Ideálne na rýchly obed alebo ľahkú večeru!

Ako na valentínske cestoviny s fetou a tuniakom?

  1. Uvarenú cviklu nakrájame na kúsky.
  2. Zmiešajte s krémovým syrom. V prípade potreby pridajte soľ a čierne korenie.
  3. Cestoviny uvaríme vo veľkom množstve osolenej vody.
  4. Scedíme a ochladíme pod tečúcou vodou.
  5. Vo veľkej mise zmiešame studené cestoviny s cviklovým krémom.
  6. Pridajte scedeného tuniaka, nasekanú bazalku a nastrúhanú citrónovú kôru.
  7. Nakoniec pridáme nadrobenú fetu.
  8. Necháme odležať v chladničke aspoň 30 minút.
  9. Ružové cestoviny podávajte ozdobené niekoľkými lístkami čerstvej bazalky a pokvapkané citrónovou kôrou.

Aký recept budete pripravovať pre vašu polovičku tento Valentín? Dajte nám vedieť na našom Facebooku Calvo.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo