Valentínske cestoviny s fetou a tuniakom
Ingrediencie:
- 250 g špagiet
- 1 uvarená cvikla
- 100 g smotanového syra
- 1 konzerva tuniaka Calvo ZERO
- 50 g fety
- 1 zväzok čerstvej bazalky
- nastrúhaná kôra z 1 citróna
- extra panenský olivový olej
- soľ a čierne korenie
- citrónová šťava



Postup

Objavte dokonalú harmóniu chutí v tomto ľahkom a výživnom recepte. Ružové cestoviny s červenou repou, jemným tuniakom Calvo ZERO a slanou fetou nielenže potešia vaše chuťové poháriky, ale aj osviežia váš stôl svojím atraktívnym vzhľadom. Ideálne na rýchly obed alebo ľahkú večeru!
Ako na valentínske cestoviny s fetou a tuniakom?
- Uvarenú cviklu nakrájame na kúsky.
- Zmiešajte s krémovým syrom. V prípade potreby pridajte soľ a čierne korenie.
- Cestoviny uvaríme vo veľkom množstve osolenej vody.
- Scedíme a ochladíme pod tečúcou vodou.
- Vo veľkej mise zmiešame studené cestoviny s cviklovým krémom.
- Pridajte scedeného tuniaka, nasekanú bazalku a nastrúhanú citrónovú kôru.
- Nakoniec pridáme nadrobenú fetu.
- Necháme odležať v chladničke aspoň 30 minút.
- Ružové cestoviny podávajte ozdobené niekoľkými lístkami čerstvej bazalky a pokvapkané citrónovou kôrou.
Aký recept budete pripravovať pre vašu polovičku tento Valentín? Dajte nám vedieť na našom Facebooku Calvo.



