Hore

Články kategórie novinky

6 kuchárskych techník: to najlepšie a najhoršie z nich

Aké sú najlepšie kuchárske techniky? Pri varení je dôležité nielen správny výber potravín, ale aj zdravý spôsob ich prípravy. Predstavujeme pozitíva a negatíva 6 techník varenia. Grilovanie...

Ako sa pripraviť na jar?

S príchodom jari začína byť ľudské telo zraniteľnejšie. Prechádza procesom transformácie a alergie sú v tomto období dosť bežné. Nie je ani chladno, ani horúco, aj tieto zmeny vás môžu ovplyvniť...

Trápia vás jarné alergie?

Alergia je abnormálna reakcia imunitného systému na častice a prírodné zlúčeniny, ktorým sme všetci vystavení, no nie sú pre nás škodlivé. Prečo niektorí ľudia majú silnejšie reakcie? Prečo majú rôzne príznaky a problémy na rozličné...

Odhaľte zlodejov času!

Každý týždeň ste unavení z nedodržania lehôt a kopenia úloh? Máte pocit, že nemáte čas robiť všetko to, čo chcete? Ak áno, je načase skontrolovať svoje návyky. Nasledujúce nápady...

10 dôvodov, prečo ste stále unavení

Pocit neustálej únavy sa stáva jedným z najčastejších ochorení, ktoré môže viesť až k frustrácii. Vo väčšine prípadov však nejde o závažný zdravotný problém, ale o vyťažený životný štýl, ktorý vedie...

10 tipov, ako nemrhať jedlom

Ako sa môžete vyhnúť vyhadzovaniu jedla doma a pri nakupovaní? Približne tretina potravín celosvetovej produkcie sa buď pokazí alebo nezužitkuje. Podľa Organizácie spojených národov pre výživu a poľnohospodárstvo (FAO) skončí...

Ako využiť konzervy naplno?

Možno si kladiete otázku, prečo je dobré konzumovať konzervované jedlá? Odpoveď je jednoduchá: dokážu totiž zabezpečiť rýchlu a výživnú stravu. Napríklad konzervované ryby poskytujú kvalitné bielkoviny, polynenasýtené...

Pozadie Calvo Pozadie Calvo