Tuniaková quesadilla s kyslou smotanou
Ingrediencie:
- 4 ks tortilly
- 2 balenia tuniaka Calvo v olivovom oleji
- 1 mini konzerva kukurice
- 1 stonkový zeler
- hrsť mladého špenátu
- 1 PL majonézy
- štipka soli a čierneho korenia
- 100 g cheddaru



Postup

Tento recept na tuniakovú quesadillu s kyslou smotanou pre vás pripravila Maťka, Stvory z kuchyne.
Na náplň zmiešame Calvo tuniaka v olivovom oleji, kukuricu, nakrájaný stonkový zeler, nasekaný špenát, majonézu, soľ.
Do panvice pridáme kúsok olivového oleja, pridáme tortillu. Na ňu navrstvíme cheddar, tuniakovú náplň, opäť trošku cheddaru a prikryjeme druhou tortillou. Opekáme a potom prešupneme na druhú stranu a ešte chvíľku opekáme.
Quesadillu rozkrájame a podávame s osolenou kyslou smotanou a chilli omáčkou.
Vynikajúci a jednoduchý obed, či večera.
Ak máte radi quesadillu, vyskúšajte quesadillu s kukuricou, tuniakom a avokádom alebo quesadillu s mexickým šalátom.



