Hore

Tuniaková quesadilla s kyslou smotanou

Ingrediencie:

Počet osôb4NáročnosťjednoduchéČas prípravy15 minút
varíStvory z kuchyne

PostupPostup

Tuniaková quesadilla s kyslou smotanou
 

Tento recept na tuniakovú quesadillu s kyslou smotanou pre vás pripravila Maťka, Stvory z kuchyne.

Na náplň zmiešame Calvo tuniaka v olivovom oleji, kukuricu, nakrájaný stonkový zeler, nasekaný špenát, majonézu, soľ.

Do panvice pridáme kúsok olivového oleja, pridáme tortillu. Na ňu navrstvíme cheddar, tuniakovú náplň, opäť trošku cheddaru a prikryjeme druhou tortillou. Opekáme a potom prešupneme na druhú stranu a ešte chvíľku opekáme.

Quesadillu rozkrájame a podávame s osolenou kyslou smotanou a chilli omáčkou.

Vynikajúci a jednoduchý obed, či večera.

Ak máte radi quesadillu, vyskúšajte quesadillu s kukuricou, tuniakom a avokádom alebo quesadillu s mexickým šalátom.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo