Hore

Mini hamburgery s tuniakom

Ingrediencie:

  • Mini hamburgerové žemle
  • Plátkový syr
  • Baby špenátové listy
  • Paradajky nakrájané na plátky
  • Na hamburger:
  • 2 konzervy Calvo tuniaka v olivovom oleji
  • 50 g varených zemiakov
  • 50 g cibule
  • 1 PL extra panenského olivového oleja
  • 1 strúčik cesnaku a sušená petržlenová vňať
  • Na omáčku:
  • 200 g majonézy
  • 1 nakrájená kyselá okurka
  • 1 PL kapary
  • 50 g nakrájanej cibule
  • 1 uvarené vajce
  • 1 PL horčice
Počet osôb2-4NáročnosťjednoduchéČas prípravy20 minút

PostupPostup

Mini hamburgery s tuniakom
 

Všetky suroviny na prípravu burgerov zmiešame a zmes rozdelíme na malé porcie vo veľkosti žemlí.  Na panvici zohrejeme trochu oleja a na pár minút ich z každej strany opečieme. Zeleninu na tatársku omáčku nasekáme nadrobno a zmiešame spolu s majonézou a horčicou. Nakladajte po vrstvách do žemlí a ozdobte kolieskom zeleniny.  

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo