Mini hamburgery s tuniakom
Ingrediencie:
- Mini hamburgerové žemle
- Plátkový syr
- Baby špenátové listy
- Paradajky nakrájané na plátky
- Na hamburger:
- 2 konzervy Calvo tuniaka v olivovom oleji
- 50 g varených zemiakov
- 50 g cibule
- 1 PL extra panenského olivového oleja
- 1 strúčik cesnaku a sušená petržlenová vňať
- Na omáčku:
- 200 g majonézy
- 1 nakrájená kyselá okurka
- 1 PL kapary
- 50 g nakrájanej cibule
- 1 uvarené vajce
- 1 PL horčice
2-4jednoduché20 minút
Postup
Všetky suroviny na prípravu burgerov zmiešame a zmes rozdelíme na malé porcie vo veľkosti žemlí. Na panvici zohrejeme trochu oleja a na pár minút ich z každej strany opečieme. Zeleninu na tatársku omáčku nasekáme nadrobno a zmiešame spolu s majonézou a horčicou. Nakladajte po vrstvách do žemlí a ozdobte kolieskom zeleniny.