Hore

Zapečené tortilly so špenátom, tuniakom a cheddarom

Ingrediencie:

  • 4 celozrnné tortily
  • 100 g krémového syru (napríklad Lučina)
  • 2 hrsti čerstvého špenátu
  • 2 konzervy Calvo tuniaka v olivovom oleji
  • 100 g strúhaného syru cheddar
Počet osôb2NáročnosťjednoduchéČas prípravy15 minút
varíRomana

PostupPostup

Zapečené tortilly so špenátom, tuniakom a cheddarom
 

Tento recept pre vás pripravila Romana, @naskokvkuchyni.

Tortily si rozložíme na pracovnú dosku a každú potrieme krémovým syrom. Na dve tortily pridáme špenát, potom na ne pridáme tuniaka a nastrúhaný cheddar.
Obe tortilly priklopíme zvyšnými dvoma a opečieme z oboch strán na panvici.
Nakoniec každú tortillu rozkrojíme na osem dielov (ako pizzu).

 

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo