Hore

Tuniakový wrap s omáčkou Sriracha

Ingrediencie:

  • 2 konzervy tuniaka Calvo v olivovom oleji
  • 60 g majonézy
  • 20 g omáčky Sriracha (alebo inej pikantnej omáčky)
  • 2 limetky
  • 1 čajová lyžička kryštálového cukru
  • 1 veľké zrelé avokádo
  • 75 g mrkvy
  • 120 g uhorky
  • 105 g červenej papriky
  • čerstvý koriander
  • 4 veľké tortily
  • soľ a korenie
Počet osôb4NáročnosťľahkéČas prípravy15 minút

PostupPostup

Tuniakový wrap s omáčkou Sriracha
 

Mrkvu, uhorku a červenú papriku očistite a nakrájajte do tvaru hranolčekov. Tuniaka sceďte a pridajte majonézu, srirachu, šťavu z 1 limetky a cukor. Dochuťte soľou, korením a premiešajte. Zmes rozdeľte rovnomerne do 4 tortíl, pridajte nakrájanú zeleninu, avokádo a koriander. Tortilu zrolujte to buritta alebo do wrapu a podávajte s nakrájanou limetkou.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo