Tuniakový wrap s omáčkou Sriracha
Ingrediencie:
- 2 konzervy tuniaka Calvo v olivovom oleji
- 60 g majonézy
- 20 g omáčky Sriracha (alebo inej pikantnej omáčky)
- 2 limetky
- 1 čajová lyžička kryštálového cukru
- 1 veľké zrelé avokádo
- 75 g mrkvy
- 120 g uhorky
- 105 g červenej papriky
- čerstvý koriander
- 4 veľké tortily
- soľ a korenie
4ľahké15 minút
Postup
Mrkvu, uhorku a červenú papriku očistite a nakrájajte do tvaru hranolčekov. Tuniaka sceďte a pridajte majonézu, srirachu, šťavu z 1 limetky a cukor. Dochuťte soľou, korením a premiešajte. Zmes rozdeľte rovnomerne do 4 tortíl, pridajte nakrájanú zeleninu, avokádo a koriander. Tortilu zrolujte to buritta alebo do wrapu a podávajte s nakrájanou limetkou.