Hore

Teplý cuketový šalát s tuniakom, syrom, fetou a olivami

Ingrediencie:

Počet osôb2NáročnosťjednoduchéČas prípravy30 minút

PostupPostup

Teplý cuketový šalát s tuniakom, syrom, fetou a olivami
 

Tento teplý cuketový šalát čerpá inšpiráciu z gréckych ostrovov Stredozemného mora a zahŕňa chuť tradičného syra feta a olív.

Cuketu umyte a zbavte končekov, pozdĺžne rozrežte na 4 časti a nakrájajte na približne 2 cm kocky.

Uložte ich na pekáč, pridajte soľ, čierne korenie, olivový olej, oregano a tymian.

Do druhého pekáča pridajte cherry paradajky, soľ, olivový olej, oregano a tymian.

Oba pekáče pridajte do rúry vyhriatej na 200°C, pečte približne 15-20 min.

Nechajte vychladnúť a podávajte na tanieri spolu s kockami syra, olivami, nakrájanou cibuľou, dochutené olivovým olejom, octom a soľou.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo