Pikantné lečo s tuniakom
Ingrediencie:
- 1 veľká biela cibuľa
- 1 čerstvá čili paprička
- 2 zelené papriky
- 2 červené papriky
- 4 paradajky
- 4 konzervy Calvo tuniaka v olivovom oleji
- extra panenský olivový olej
- soľ a mleté čierne korenie
- petržlenová vňať na ozdobu
4jednoduché30 minút
Postup
Cibuľu nakrájajte nadrobno a opražte na olivovom oleji dosklovita, ku koncu pridajte nakrájanú čerstvú čili papričku. Pridajte na pásiky nakrájané papriky a paradajky, ktoré ste predtým na pár minút namočili do vriacej vody a ošúpali. Osoľte, okoreňte a takto spolu duste až do zmäknutia. Ak zeleninová zmes pustí príliš veľa šťavy, odstreďte ju. Podávajte s tuniakom, ozdobené petržlenovou vňaťou.