Hore

Ovsené lievance s tuniakom

Ingrediencie:

Počet osôb2Náročnosťstredne náročnéČas prípravy30 minút

PostupPostup

Ovsené lievance s tuniakom
 

Raňajky šampiónov!

  1. Na prípravu cesta zmiešajte všetky suroviny. Miešajte, kým nevznikne cesto bez hrudiek a nechajte 15 minút odpočívať.
  2. Na panvicu pridajte trocha extra panenského olivového oleja, keď sa zohreje, pridajte naberačku cesta. Nechajte opekať, kým sa na povrchu nevytvoria bublinky a potom otočte. Nechajte ešte minútu a pokračujte s ďalšími lievancami.
  3. Šampiňóny nakrájajte na hrubé plátky, osoľte, okoreňte a opekajte na panvici z oboch strán.
  4. Avokádo očistite, roztlačte vidličkou, pridajte soľ a citrónovú šťavu a nechajte chvíľu v chladničke.
  5. Prepeličie vajíčka osmahnite na nepriľnavej panvici na kvapke oleja.
  6. Nakoniec pridajte na lievance vrstvu avokáda, šampiňónov, vrstvy zopakujte ešte raz a nakoniec pridajte na vrch osmahnuté prepeličie vajíčko a kúsky tuniaka Calvo. Pokvapkajte citrónovou šťavou.
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo