Mexické tortilly s tuniakom
Ingrediencie:
- 4 tortilly
- 1 konzerva Calvo tuniaka v olivovom oleji
- 1 zrelé avokádo
- 1 červená cibuľa
- Čerstvý koriander
- 200 g creme fraiche alebo kyslej smotany
- 1 plechovka konzervovanej červenej fazule
- Miešaný šalát
- 2 veľké paradajky
4jednoduché30 minút
Postup
Objavte chuť Mexika s tortillami s tuniakom.
Postup:
Zohrejte väčšie množstvo oleja v hrnci s veľkým priemerom – aby sa do neho zmestili tortilly. Tortilly vyprážajte, až kým sa nesfarbia do zlata. Zbavte ich prebytočného oleja. Na panvici s olivovým olejom pridajte scedenú fazuľu a varte až kým sa nebude dať fazuľa roztlačiť. Paradajky, cibuľu a avokádo nakrájajte na malé kúsky.
Tortillu uložte na tanier, pridajte fazuľu, šalát, paradajky, cibuľu, avokádo a kyslú smotanu. Na vrch pridajte scedeného tuniaka a ozdobte čerstvým koriandrom.