Hore

Mexické tortilly s tuniakom

Ingrediencie:

  • 4 tortilly
  • 1 konzerva Calvo tuniaka v olivovom oleji
  • 1 zrelé avokádo
  • 1 červená cibuľa
  • Čerstvý koriander
  • 200 g creme fraiche alebo kyslej smotany
  • 1 plechovka konzervovanej červenej fazule
  • Miešaný šalát
  • 2 veľké paradajky
Počet osôb4NáročnosťjednoduchéČas prípravy30 minút

PostupPostup

Mexické tortilly s tuniakom
 

Objavte chuť Mexika s tortillami s tuniakom.

 

Postup:

Zohrejte väčšie množstvo oleja v hrnci s veľkým priemerom – aby sa do neho zmestili tortilly. Tortilly vyprážajte, až kým sa nesfarbia do zlata. Zbavte ich prebytočného oleja. Na panvici s olivovým olejom pridajte scedenú fazuľu a varte až kým sa nebude dať fazuľa roztlačiť. Paradajky, cibuľu a avokádo nakrájajte na malé kúsky.

Tortillu uložte na tanier, pridajte fazuľu, šalát, paradajky, cibuľu, avokádo a kyslú smotanu. Na vrch pridajte scedeného tuniaka a ozdobte čerstvým koriandrom.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo