Hore

Bruschetta s tuniakom

Ingrediencie:

  • 2 konzervy Calvo tuniaka v olivovom oleji
  • 1 strúčik cesnaku
  • Čerstvá bazalka
  • 1 jarná cibuľka
  • 4 krajce celozrnného chleba
  • 250 g cherry paradajok
Počet osôb2NáročnosťjednoduchéČas prípravy15 minút

PostupPostup

Bruschetta s tuniakom
 

Chlieb opečte na panvici alebo na grile pokvapkaný olejom.

Cherry paradajky nakrájame na štvrtiny a jarnú cibuľku nasekajte na drobno.

Do misky pridajte cherry paradajky a jarnú cibuľku, pokvapkajte olivovým olejom, nakoniec pridajte nasekanú bazalku. Dochuťte soľou a premiešajte.

Čerstvo opečený chlieb potrite cesnakom.

Na každý krajec chleba pridajte paradajkovú zmes, navrch položte tuniaka a ozdobte lístkami bazalky. Podávajte.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo