Zemiakové gnocchi so špenátom, gorgonzolou a lososom
Ingrediencie:
- 3 konzervy Calvo lososa vo vlastnej šťave
- Slanina
- Šalotka
- Špenát
- Smotana na varenie
- Gnocchi
- Čierne korenie
- Soľ
- Píniové orechy
- Gorgonzola
- Parmezán
4jednoduché30 minút
Postup
Neváhajte a vyskúšajte tento recept s talianskym nádychom. Zemiakové gnocchi so špenátom a lososom máte hotové za necelú polhodinku a sú veľmi chutné.
Nakrájajte a osmažte šalotku na troche olivového oleja.
Pridajte slaninu nakrájanú na tenké prúžky, nechajte ju pár minút smažiť. Pridajte špenát a restujte do zmäknutia.
Podlejte smotanou, gorgonzolou a za stáleho miešania nechajte variť na miernom ohni, kým sa syr neroztopí a nespojí s omáčkou, dochuťte soľou a korením.
Gnocchi uvarte podľa návodu na obale.
Pridajte uvarené gnocchi a scedeného lososa a nechajte minútku všetko spolu prevrieť. Podávajte posypané parmezánom a píniovými orieškami.