Hore

Zemiakové gnocchi so špenátom, gorgonzolou a lososom

Ingrediencie:

Počet osôb4NáročnosťjednoduchéČas prípravy30 minút

PostupPostup

Zemiakové gnocchi so špenátom, gorgonzolou a lososom
 

Neváhajte a vyskúšajte tento recept s talianskym nádychom. Zemiakové gnocchi so špenátom a lososom máte hotové za necelú polhodinku a sú veľmi chutné.

Nakrájajte a osmažte šalotku na troche olivového oleja.

Pridajte slaninu nakrájanú na tenké prúžky, nechajte ju pár minút smažiť. Pridajte špenát a restujte do zmäknutia.

Podlejte smotanou, gorgonzolou a za stáleho miešania nechajte variť na miernom ohni, kým sa syr neroztopí a nespojí s omáčkou, dochuťte soľou a korením.

Gnocchi uvarte podľa návodu na obale.

Pridajte uvarené gnocchi a scedeného lososa a nechajte minútku všetko spolu prevrieť. Podávajte posypané parmezánom a píniovými orieškami.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo