Hore

Zeleninová koka so sardinkami a olivami

Ingrediencie:

Počet osôb4 - 6NáročnosťjednoduchéČas prípravy20 minút

PostupPostup

Zeleninová koka so sardinkami a olivami
 

Vyskúšajte tento lahodný recept na zeleninovú koku so sardinkami Calvo a olivami, ktorý spojuje sviežu zeleninu, aromatické olivy a kvalitné sardinky do jedinečného pokrmu. Táto jednoduchá a rýchla pochúťka je ideálna na obed alebo večeru, ktorá nielenže zasýti, ale aj poteší chuťové poháriky. Vďaka kombinácii zdravých ingrediencií je tento recept nielen chutný, ale aj výživný – perfektný pre tých, ktorí hľadajú zdravé a vyvážené jedlo.

Postup – ako sa pripravuje zeleninová koka so sardinkami a olivami?

Na prípravu cesta zmiešajte vodu s droždím a nechajte pár minút odpočívať. Zmiešajte s múkou a soľou, pridajte maslo a olej.

Premiešajte a nechajte odpočívať v mise prikryté utierkou. Medzitým nakrájajte zeleninu a zapnite rúru na 180 °C.

Papriku, jarnú cibuľku a paradajky nakrájajte na malé kocky, premiešajte, pridajte nakrájané olivy, trochu soli a niekoľko minút opekajte na olivovom oleji, kým sa voda zo zeleniny neodparí.

Zeleninu rozložte na cesto, na ňu položte sardinky a pečte 40 minút na 180 °C.

Zhrnutie

Chutí vám tento recept? Dajte nám o tom vedieť na našom Facebooku Calvo.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo