Hore

Zapečené cestoviny s tuniakom, sušenými paradajkami a olivami

Ingrediencie:

  • 300 g uvarených cestovín
  • 1 balenie tuniaka Calvo v bio extra panenskom olivovom oleji
  • 85 g sušených paradajok naložených v olivovom oleji
  • 100 g čiernych olív bez kôstok, kalamata
  • 100 g syru cheddar, nakrájaného na kocky + 2 plátky plátkového čedaru na zapečenie
  • 250 g smotany s obsahom tuku 16 %
  • Soľ a čierne korenie
Počet osôb4NáročnosťjednoduchéČas prípravy50 minút
varíKateřina

PostupPostup

Zapečené cestoviny s tuniakom, sušenými paradajkami a olivami
 

Tento recept pre vás pripravila Kateřina, @milluji.cz.

Rúru predhrejte na 200 stupňov. Konzervy tuniaka otvorte a zlejte. Paradajky nakrájajte na kúsky, olivy rozpoľte. V mise zmiešajte uvarené cestoviny s tuniakom, paradajkami, olivami a čedarom. Nakoniec pridajte smotanu. Všetko osoľte a okoreňte. Premiešajte a dajte do zapekacej misy. Navrch položte kúsky čedaru a dajte do rúry na 30 minút zapiecť. Ihneď po zapečení servírujte.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo