Hore

Tuniakový sendvič s coleslaw

Ingrediencie:

  • 2 konzervy Calvo tuniaka v slnečnicovom oleji
  • Celozrnný chlieb
  • 50 g červenej kapusty
  • 75 g bielej kapusty
  • 1/2 červenej cibule
  • 1 strúhaná mrkva
  • 1 jablko
  • 1 PL hrozienok
  • 2 PL olivového oleja
  • 1 PL horčice
  • Soľ
  • Majonéza:
  • 1 avokádo
  • Citrónová šťava
  • 2-3 PL olivového oleja
  • Soľ
Počet osôb2NáročnosťjednoduchéČas prípravy15 minút

PostupPostup

Tuniakový sendvič s coleslaw
 
  1. Na prípravu avokádovej majonézy pridajte do mixéra nasekané avokádo spolu s citrónovou šťavou, soľou a olivovým olejom. Mixujte, kým nezískate jemnú omáčku bez hrudiek.
  2. V miske zmiešajte kapustu nakrájanú na spôsob julienne spolu s nastrúhanou mrkvou, cibuľou a nakrájaným jablkom. Pridajte hrozienka, lyžicu horčice a olivového oleja. Nakoniec pridajte avokádovú majonézu a dobre premiešajte.
  3. Na krajce chleba pridajte coleslaw a tuniaka. Navrch pridajte druhý krajec chleba a prekrojte na polovicu. Podávajte ihneď alebo si zabaľte na cestu.
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo