Hore

Tuniakový šalát

Ingrediencie:

  • 1 nakrájaná červená cibuľa
  • 2 konzervy Calvo tuniaka vo vlastnej šťave
  • 150 g hrozna prekrojeného na polovicu
  • 100 g očistených pekanových orechov, nasekaných
  • Hrsť brusníc
  • 100 g majonézy
  • 100 g kyslej smotany
  • Soľ, mleté čierne korenie
Počet osôb2NáročnosťjednoduchéČas prípravy10 minút
varíNelka

PostupPostup

Tuniakový šalát
 

Cibuľu nadrobno nakrájajte, osoľte a premiešajte. Hrozno prekrojte na polovicu. Orechy na jemno opečte na panvici a nasekajte. Hrozno pridajte do misky k odstátej cibuľke. Ďalej pridajte všetky ostatné suroviny a poriadne premiešajte. Podávajte na lište šalátu s opečenou chrumkavou bagetkou. Pri podávaní môžete pokvapkať šťavou z citróna.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo