Hore

Tuniakový burger

Ingrediencie:

Počet osôb4NáročnosťjednoduchéČas prípravy30 minút

PostupPostup

Tuniakový burger
 

Domáci tuniakový burger – rozlúčte sa s nezdravým „fastfoodom“, pretože tento burger si zamilujete vy aj vaša rodina. Pripravený z kvalitných surovín – ideálny na rodinný obed či večeru.

Cibuľu, cesnak, papriky, jarnú cibuľku a petržlenovú vňať nakrájajte na jemno. Pridajte scedeného tuniaka, 3 vajíčka, dochuťte soľou a korením a premiešajte. Zo zmesi vytvorte placky a osmažte na olivovom oleji. Baklažán a cuketu nakrájajte na kolieska a tiež opečte na panvici. Žemle rozkrojte na polovicu, obe polovice jemne potrite majonézou, na spodnú polovicu položte tuniakové fašírky, kolieska baklažánu a cukety a prikryjeme druhou polovicou žemle.

Nebojte sa experimentovať, pridajte svoju obľúbenú zeleninu, šalát, či omáčku. K burgru môžete podávať šalát, či opečené zemiaky alebo čerstvú zeleninu nakrájanú do tvaru hranolčekov. Na tanier uloŽte tuniakový burger, pridajte prílohu a môžete podávať. Pre bezlpekovú verziu môžete použiť bezlepkové pečivo, alebo si vychutnať tuniakové fašírky s prílohou, či so zeleninou.

Tento recept neobsahuje laktózu a preto je vhodný pre ľudí s intoleranciou.

Dobrú chuť!

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo