Tuniakový bagel s kimchi dressingom
Ingrediencie:
- 2 bagle
- 2 konzervy Calvo tuniaka v slnečnicovom oleji
- 4 lyžice majonézy
- kimchi omáčka
- 2 natvrdo uvarené vajíčka
- 1 fialová cibuľa
- baby špenát
2 osobynáročné40 min
Postup
Bagel je chlieb pôvodom z Poľska. V XIX. storočí sa stal populárnym v Amerike. Má formu venčeka. Pred pečením v rúre sa varí vo vode, vďaka čomu je veľmi nadýchaný.
Kimchi je fermentované kórejské jedlo zo zeleniny ochutená rôznymi koreninami. Hlavnou ingredienciou je čínska kapusta. Je ideálna na dochutenie pre milovníkov pikantných jedál.
Kimchi dressing: V miske zmiešajte 4 lyžice majonézy s troškou kimchi omáčky. Kimchi omáčka je pikantná. Omáčku pridávajte postupne podľa vášho gusta.
Natrite bagel kimchi dressingom.
Pridajte kolieska uvareného vajíčka, scedeného tuniaka a cibuľu nakrájanú na kolieska.
Nakoniec pridajte baby špenát a priložte vrchnou časťou bagla.