Hore

Tuniakové farfalle so špenátom

Ingrediencie:

  • 180 g cestovín farfalle
  • 2 konzervy Calvo tuniaka v olivovom oleji
  • 100 g čerstvého špenátu
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 2 PL olivového oleja
  • 150 g cherry paradajok
  • 1 jarná cibuľka
  • Citrón na ozdobenie
  • Soľ a čierne korenie
Počet osôb2NáročnosťjednoduchéČas prípravy30 minút

PostupPostup

Tuniakové farfalle so špenátom
 

Cestoviny uvarte podľa návodu na obale. Na panvici na olivovom oleji opražte nakrájanú jarnú cibuľkuna jemno naskenaý cesnak. Potom pridajte nakrájané čerstvé cherry paradajkyku koncu pridajte aj čerstvý špenát. Cestoviny sceďte, pridajte tuniakaolivovom olejizeleninupanvice. Premiešajtepodávajte ozdobené citrónom. 

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo