Tuniakové cestoviny s pestom z medvedieho cesnaku
Ingrediencie:
- 350 g cestovín (fusilli)
- 1 balenie Calvo filé z tuniaka v olivovom oleji
- 200 g cherry paradajok
- Hrsť mungo klíčkov
- Pesto:
- 150 ml extra panenského olivového oleja Borges
- Čierne korenie a soľ
- 50 g semiačok (slnečnicové, ľanové, etc.)
- 150 g medvedieho cesnaku
![Počet osôb](https://calvo.sk/wp-content/themes/visibility/img/vydlicky1.png)
![Náročnosť](https://calvo.sk/wp-content/themes/visibility/img/chnapka1.png)
![Čas prípravy](https://calvo.sk/wp-content/themes/visibility/img/hodiny1.png)
Postup
![Tuniakové cestoviny s pestom z medvedieho cesnaku](https://calvo.sk/wp-content/uploads/2022/04/ezgif.com-gif-maker-3.gif)
Cestoviny uvarte podľa návodu na obale. Medzitým si pripravte pesto – v mixéri zmiešajte medvedí cesnak, extra panenský olivový olej, čierne korenie a soľ a semiačka.
Až sa cestoviny dovaria, zmiešajte ich s pestom, na vrch pridajte kúsky filé z tuniaka, nakrájané cherry paradajky a mungo klíčky.
![Pozadie receptu Calvo](https://calvo.sk/wp-content/themes/visibility/img/pozadie-doska.png)
![Pozadie receptu Calvo](https://calvo.sk/wp-content/themes/visibility/img/bubbles_blog.png)
![Pozadie receptu Calvo](https://calvo.sk/wp-content/themes/visibility/img/pozadie-vydlicka.png)
![Pozadie receptu Calvo](https://calvo.sk/wp-content/themes/visibility/img/pozadie-redkovka.png)