Hore

Tuniaková frittata

Ingrediencie:

Počet osôb3NáročnosťľahkéČas prípravy20 minút

PostupPostup

Tuniaková frittata
 

Frittata je typické talianske jedlo podobné omelete. Základom sú vždy rozšľahané vajíčka a pre zvyšok ingrediencií sa fantázii medze nekladú. My sme vybrali brokolicu, papriku a olivy. Vyskúšať môžete aj paradajky, mozzarellu a čerstvú bazalku.

Nakrájajte cibuľu, brokolicu, papriku a olivy na malé kúsky. Do misky pridajte nakrájanú zeleninu, 3 vajíčka a scedeného tuniaka Calvo. Všetko spolu dobre premiešajte. Na panvici ohrejte 3 lyžice olivového oleja (odporúčame tento). Pridajte vajíčkovo-zeleninovú zmes a panvicu prikryte. Na každej strane opekajte 3-4 minúty, až kým nebude frittata opečená rovnomerne z oboch strán. Podávajte s avokádom, nakrájanými paradajkami a listovou zeleninou. Dobrú chuť.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo