Toasty s avokádom a sardinkami
Ingrediencie:
- 1 balenie Calvo sardiniek v olivovom oleji
- 4 krajce chleba
- 1 avokádo
- Soľ
- Limetková šťava
- Syr feta
- Omáčka pico de gallo:
- 2 paradajky
- Čerstvý koriander
- Šťava z 1 limetky
- 1 jarná cibuľka
- Soľ



Postup

- Na pico de gallo umyte paradajky, odstráňte semienka a nakrájajte na malé kocky. Koriander a jarnú cibuľku nakrájajte nadrobno, dajte do misky, pridajte limetkovú šťavu a trochu soli, premiešajte a nechajte postáť.
- Krajce chleba opečte na panvici z oboch strán. Medzitým si očistite avokádo a pomocou vidličky ho roztlačte. Pridajte limetkovú šťavu a soľ.
- Na toast rozotrite avokádo, pridajte podrvený syr feta, sardinky, pico de gallo a ozdobte nasekaným koriandrom.



