Toast s restovaným špenátom, tuniakom a strateným vajíčkom
Ingrediencie:
- 1 konzerva Calvo tuniaka v slnečnicovom oleji
- 2 krajce chleba
- Baby špenát
- Jarná cibuľka
- Cesnak
- Hrozienka
- 2 vajcia
- Extra panenský olivový olej
- Soľ
- Čierne korenie
![Počet osôb](https://calvo.sk/wp-content/themes/visibility/img/vydlicky1.png)
![Náročnosť](https://calvo.sk/wp-content/themes/visibility/img/chnapka1.png)
![Čas prípravy](https://calvo.sk/wp-content/themes/visibility/img/hodiny1.png)
Postup
![Toast s restovaným špenátom, tuniakom a strateným vajíčkom](https://calvo.sk/wp-content/uploads/2023/06/77A5428_16x9-1024x576.jpg)
- Na extra panenskom olivovom oleji smažte cesnak a cibuľku. Po chvíľke pridajte hrozienka a špenát a dochuťte soľou a čiernym korením. Keď špenát zvädne, odstavte a odložte bokom.
- Medzitým si pripravte stratené vajcia v hrnci s veľkým množstvom vody a kvapkou octu. V zovretej vode varte 2,5 – 3 minúty.
- Krajce chleba opečte z oboch strán a navrch pridajte špenát, vajce a tuniaka a na záver pridajte trochu čierneho korenia.
![Pozadie receptu Calvo](https://calvo.sk/wp-content/themes/visibility/img/pozadie-doska.png)
![Pozadie receptu Calvo](https://calvo.sk/wp-content/themes/visibility/img/bubbles_blog.png)
![Pozadie receptu Calvo](https://calvo.sk/wp-content/themes/visibility/img/pozadie-vydlicka.png)
![Pozadie receptu Calvo](https://calvo.sk/wp-content/themes/visibility/img/pozadie-redkovka.png)