Toast s restovaným špenátom, tuniakom a strateným vajíčkom
Ingrediencie:
- 1 konzerva Calvo tuniaka v slnečnicovom oleji
- 2 krajce chleba
- Baby špenát
- Jarná cibuľka
- Cesnak
- Hrozienka
- 2 vajcia
- Extra panenský olivový olej
- Soľ
- Čierne korenie
2jednoduché15 minút
Postup
- Na extra panenskom olivovom oleji smažte cesnak a cibuľku. Po chvíľke pridajte hrozienka a špenát a dochuťte soľou a čiernym korením. Keď špenát zvädne, odstavte a odložte bokom.
- Medzitým si pripravte stratené vajcia v hrnci s veľkým množstvom vody a kvapkou octu. V zovretej vode varte 2,5 – 3 minúty.
- Krajce chleba opečte z oboch strán a navrch pridajte špenát, vajce a tuniaka a na záver pridajte trochu čierneho korenia.