Hore

Stredomorský bulgur s tuniakom

Ingrediencie:

  • 350 g uvareného bulguru
  • Hrsť čiernych olív, nakrájaných na plátky
  • 4 sušené paradajky v oleji, nakrájané na kúsky
  • Nasekaná čerstvá petržlenová vňať
  • 4 PL extra panenského olivového oleja
  • Šťava c 1 citrónu
  • Čerstvá rukola
  • Hrsť nakrájaných cherry paradajok
  • Polovica šalátovej uhorky, nakrájanej na tenké plátky
  • 2 konzervy tuniaka Calvo ZERO
  • Soľ
Počet osôb2NáročnosťjednoduchéČas prípravy15 minút
varíKaya

PostupPostup

Stredomorský bulgur s tuniakom
 

Tento recept pre vás pripravila Kája, @svasniprojidlo.

Uvarený bulgur premiešajte s olivami, sušenými paradajkami a petržlenovou vňaťou. Zmes dochuťte olivovým olejom, citrónovou šťavou a podľa chuti osoľte.

Bulgur rozdeľte do misiek a do každej z nich pridajte rukolu, cherry paradajky, uhorku a tuniaka.

Misku nakoniec pokvapkajte kvapkou citrónovej šťavy, podľa chuti pridajte olivový olej a ešte trochu petržlenovej vňate.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo