Slaný tuniakový koláč
Ingrediencie:
- 3 x 160 g konzervy Calvo tuniaka v slnečnicovom oleji
- 4 vajíčka
- 300 g paradajkovej omáčky
- 200 ml našľahaného mlieka alebo šľahačky na varenie
- čierne korenie a soľ
- šalát
- majonéza
6 osobyľahké40 min
Postup
Calvo tuniaka v slnečnicovom oleji sceďte. Vo veľkej miske vyšľahajte 4 vajíčka, paradajkovú omáčku a mlieko. Získate krémovú textúru. Pridajte tuniaka Calvo a jemne premiešajte. Dochuťte čiernym korením a soľou. Nádobu vhodnú do mikrovlnky potrite olejom, pridajte tuniakovú zmes a zohrievajte 6 minút v mikrovlnke na maximálnom výkone. Nechajte vychladnúť, podávajte s listovým šalátom a majonézou.