Hore

Slaný tuniakový koláč

Ingrediencie:

  • 3 x 160 g konzervy Calvo tuniaka v slnečnicovom oleji
  • 4 vajíčka
  • 300 g paradajkovej omáčky
  • 200 ml našľahaného mlieka alebo šľahačky na varenie
  • čierne korenie a soľ
  • šalát
  • majonéza
Počet osôb6 osobyNáročnosťľahkéČas prípravy40 min

PostupPostup

Slaný tuniakový koláč
 

Tuniaka sceďte. Vo veľkej miske vyšľahajte 4 vajíčka, paradajkovú omáčku a mlieko. Získate krémovú textúru. Pridajte tuniaka Calvo a jemne premiešajte. Dochuťte čiernym korením a soľou. Nádobu vhodnú do mikrovlnky potrite olejom, pridajte tuniakovú zmes a zohrievajte 6 minút v mikrovlnke na maximálnom výkone. Nechajte vychladnúť, podávajte s listovým šalátom a majonézou.

 

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo