Hore

Slaný koláč s tuniakom a červenou cibuľou

Ingrediencie:

  • 3 konzervy tuniaka Calvo ZERO
  • 200 g syrovej nátierky
  • 1 balenie (275 g) lístkového cesta
  • Polovica veľkej červenej cibule
  • 150 g strúhanej mozzarelly na pizzu
  • Trocha rukoly na ozdobenie
Počet osôb4NáročnosťjednoduchéČas prípravy45 minút
varíKateřina

PostupPostup

Slaný koláč s tuniakom a červenou cibuľou
 

Tento recept pre vás pripravila Kateřina, @milluji.cz.

Rúru predhrejte na 180 stupňov. Konzervy tuniaka otvorte a nechajte odkvapkať od vody. Cibuľu nakrájajte na plátky. Cesto na pečenie papiera rozmotajte a aj s papierom dajte na plech na pečenie.

Cesto potrite smotanovým syrom. Navrch položte tuniaka a plátky cibule. Nakoniec posypte mozzarellou. Dajte piecť do rúry na 25 minút.

Po upečení nechajte 15 minút vychladnúť. Potom opatrne nakrájajte na kúsky a ozdobte rukolou.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo