Slaný koláč s tuniakom a červenou cibuľou
Ingrediencie:
- 3 konzervy tuniaka Calvo ZERO
- 200 g syrovej nátierky
- 1 balenie (275 g) lístkového cesta
- Polovica veľkej červenej cibule
- 150 g strúhanej mozzarelly na pizzu
- Trocha rukoly na ozdobenie
4jednoduché45 minútvaríKateřina
Postup
Tento recept pre vás pripravila Kateřina, @milluji.cz.
Rúru predhrejte na 180 stupňov. Konzervy tuniaka otvorte a nechajte odkvapkať od vody. Cibuľu nakrájajte na plátky. Cesto na pečenie papiera rozmotajte a aj s papierom dajte na plech na pečenie.
Cesto potrite smotanovým syrom. Navrch položte tuniaka a plátky cibule. Nakoniec posypte mozzarellou. Dajte piecť do rúry na 25 minút.
Po upečení nechajte 15 minút vychladnúť. Potom opatrne nakrájajte na kúsky a ozdobte rukolou.