Hore

Šalát s tuniakom a jablkom

Ingrediencie:

  • 80 g Calvo tuniaka vo vlastnej šťave
  • 2 zelené jablká (jedno nakrájané na malé kocky)
  • 1 zeler nakrájaný na malé kocky
  • orechy
  • brusnice
  • baby špenát
  • citrónová šťava
  • Jogurtový dressing:
  • biely jogurt
  • čierne korenie
  • soľ
Počet osôb2 osobyNáročnosťľahkéČas prípravy15 min

PostupPostup

Šalát s tuniakom a jablkom
 

Nakrájané jablko pokropte citrónovou šťavou, pridajte nakrájaný zeler, rozdrvené orechy, brusnice a scedeného tuniaka. Všetko dobre premiešajte. Pridajte jogurtový dressing a premiešajte. Očistite vnútro druhého jablka, pokropte citrónovou šťavou a naplňte jablkovo-tuniakovým šalátom. Uložte na servírovací tanier spolu s baby špenátom a brusnicami.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo