Hore

Šalát s rukolou, paradajkami, tuniakom a opečeným chlebom

Ingrediencie:

Počet osôb4NáročnosťjednoduchéČas prípravy25 minút

PostupPostup

Šalát s rukolou, paradajkami, tuniakom a opečeným chlebom
 

Bagetu nakrájajte na pásiky hrubé 1 cm. Jemne potrite olivovým olejom, dochuťte soľou a čiernym korením a pečte v teplovzdušnej rúre na 200 °C približne 5 minút na každej strane.

Vo veľkej mise vymiešajte ocot, horčicu a extra panenský olivový olej

Potom do misy pridajte scedeného tuniaka, nakrájané paradajky, rukolu, olivy, cibuľu a opečené kúsky bagety.

Premiešajte a ihneď podávajte.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo