Hore

Šalát s pomarančom, karfiolom Romanesco a tuniakovým filé

Ingrediencie:

Počet osôb2NáročnosťjednoduchéČas prípravy20 minút

PostupPostup

Šalát s pomarančom, karfiolom Romanesco a tuniakovým filé
 

Karfiol Romanesco nakrájajte na ružičky a varte v osolenej vode 6 – 7 minút. Sceďte a nechajte vychladnúť. Jeden pomaranč ošúpte a rozdeľte na mesiačiky. Filé z tuniaka sceďte a rozdrvte vidličkou.

Píniové oriešky jemne orestujte na panvici, kým nezačnú voňať.

Pripravte si omáčku z vytlačenej šťavy z druhého pomaranča, extra panenského olivového oleja, soli a čierneho korenia.

Na taniere pripravte uvarený karfiol Romanesco, kúsky pomaranča, olivy, ozdobte píniovými orieškami a dochuťte dresingom.

Dobrú chuť.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo