Hore

Šalát s jahodami, tuniakom a mozzarellou

Ingrediencie:

  • 80 g Calvo tuniaka v olivovom oleji
  • 12 jahôd
  • 12 cherry paradajok
  • 12 mini mozzarell
  • 12 lieskových orieškov
  • rukola
  • Dressing:
  • 1 lyžica balzamoveho octu z Modeny
  • 2 lyžice olivového oleja z tuniaka
  • čierne korenie
  • soľ
Počet osôb2NáročnosťľahkéČas prípravy10 min

PostupPostup

Šalát s jahodami, tuniakom a mozzarellou
 

Jahody umyte a nakrájajte na štvrtiny. Cherry paradajky umyte a rozkrojte na polovicu.
Sceďte tuniaka a olej odložte na dressing. Na servírovací tanier uložte jahody, paradajky, mozzarellu, lieskové oriešky a rukolu. Nakoniec pridajte tuniaka a polejte dressingom, ktorý ste pripravili z hore spomínaných ingrediencií.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo