Ryžový šalát s fazuľami a tuniakom
Ingrediencie:
- 200 g uvarenej dlhozrnnej ryže
- 1/2 konzervy čiernych fazulí
- Malá konzerva kukurice
- 1/2 hrnčeka na jemno krájanej červenej papriky
- Malá červená cibuľa, nasekaná na jemno
- Hrsť čiernych olív, na plátky
- 2 konzervy Calvo tuniaka v bio extra panenskom olivovom oleji
- Čerstvá petržlenová vňať
- Šťava z 1 citrónu
- Soľ a čierne korenie
2snadné10 minutvaríKaya
Postup
Tento recept pre vás pripravila Kaya, @svasniprojidlo.
Do misky postupne pridajte ryžu, čierne fazule, kukuricu a červenú papriku. Navrch pridajte na drobno nasekanú červenú cibuľu a čierne olivy. K zmesi pridajte konzervy tuniaka a nasypte petržlenovú vňať.
Šalát dochuťte citrónovou šťavou a štipkou soli, premiešajte a môžete podávať.