Ryžové chlebíčky s tuniakom
Ingrediencie:
- 2 konzervy Calvo tuniaka vo vlastnej šťave
- Šalát valerián
- 1 červená cibuľa
- 1 šalátová uhorka
- 1 paradajka
- Balenie ryžových chlebíčkov
- Jablčný ocot
- Soľ a čierne korenie
- Extra panenský olivový olej
4jednoduché10 minút
Postup
Jednoduchá a rýchla desiata s tuniakom Calvo.
Šalát valerián umyte a nechajte vyschnúť. Tiež umyte paradajku a uhorku a nakrájajte na tenké pásiky. Potom nakrájajte cibuľu na malé kúsky. Pripravte si dresing z pomeru octu ku oleju 2:1 a dochuťte soľou a čiernym korením.
Na kukuričný chlebík uložte šalát valerián, scedeného tuniaka a ozdobte paradajkou, uhorkou a cibuľou, nakoniec dochuťte dresingom.
Jablčný ocot dodáva jemnú chuť, ak preferujete výraznejší dresing, použite balzamový ocot z Modeny.