Quesadilla s tuniakom
Ingrediencie:
- 3 konzervy Calvo tuniaka v slnečnicovom oleji
- 3 PL majonézy
- Štipka soli
- Štipka mletého čierneho korenia
- Nasekaná petržlenová vňať
- ½ ČL mletého kajenského korenia
- 50 g strúhaneho eidamu
- 50 g strúhaného jemného syra čedar
- 3 tortilly
- Olivový olej na opečenie tortilly
3jednoduché20 minútvaríNelka
Postup
V miske zmiešajte tuniaka s petržlenovou vňaťou, majonézou, soľou, čiernym korením a kajenským korením. Na polovicu tortilly pridajte pripravenú tuniakovú zmes a tú bohato posypte nastrúhaným syrom. Každú tortillu preložte tak, aby mala tvar polmesiaca. Panvicu rozohrejete s kvapkou oleja na nízku teplotu a pripravené tortilly opečte. Opatrne otočte quesadilly na druhú stranu a pokračujte v opekaní kým nie sú zvonku zlatohnedé, chrumkavé a syr sa vo vnútri roztápa (pozorne sledujte, aby sa nepripálili).
Keď sú quesadilly hotové, prerežte každú na polovicu. Podávajte s obľúbenou omáčkou alebo si ju vychutnajte tak, ako je!