Hore

Pisto manchego s tuniakom

Ingrediencie:

  • 1 balenie Calvo filiet z tuniaka vo vlastnej šťave
  • 2 cibule
  • 1 zelená paprika
  • 1 cuketa
  • 500g osmažených paradajok
  • 1 lyžička cukru
  • extra panenský olivový olej
  • 4 vajíčka
  • soľ
Počet osôb4 osobyNáročnosťľahkéČas prípravy25 min

PostupPostup

Pisto manchego s tuniakom
 

Zeleninu umyte a nakrájajte na malé kocky. V širokej a hlbokej panvici na extra panenskom olivovom oleji osmažte cibuľu s troškou soli. Keď bude transparentná, pridajte papriky a cuketu. Ďalej smažte na pomalom plameni, až kým sa nevyparí voda zo zeleniny. Nakoniec pridajte osmažené paradajky a lyžičku cukru. Dochuťte. Pisto z regiónu La Mancha je pripravené, keď zostane jemné a dobre premiešané. Podávajte s volským okom, tuniakom a troškou chleba.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo