Pisto manchego s tuniakom
Ingrediencie:
- 1 balenie Calvo filiet z tuniaka vo vlastnej šťave
- 2 cibule
- 1 zelená paprika
- 1 cuketa
- 500g osmažených paradajok
- 1 lyžička cukru
- extra panenský olivový olej
- 4 vajíčka
- soľ
4 osobyľahké25 min
Postup
Zeleninu umyte a nakrájajte na malé kocky. V širokej a hlbokej panvici na extra panenskom olivovom oleji osmažte cibuľu s troškou soli. Keď bude transparentná, pridajte papriky a cuketu. Ďalej smažte na pomalom plameni, až kým sa nevyparí voda zo zeleniny. Nakoniec pridajte osmažené paradajky a lyžičku cukru. Dochuťte. Pisto z regiónu La Mancha je pripravené, keď zostane jemné a dobre premiešané. Podávajte s volským okom, tuniakom a troškou chleba.