Pikantné penne s tuniakom a chilli
Ingrediencie:
- 3x80 g Calvo tuniak v slnečnicovom oleji s chilli
- 400 g cestovín penne
- 400 g paradajkovej omáčky
- 2 strúčiky cesnaku
- 6 ančovičiek
- 2 lyžice kapár
- 20 čiernych olív bez kôstky
- 2 lyžice čerstvého nakrájaného petržlenu
- olivový olej
- čierne korenie
- soľ



Postup

Podľa návodu na obale uvarte cestoviny. Na olivovom oleji osmažte nakrájaný cesnak. Pridajte ančovičky, kapary, čierne olivy a 1 lyžicu petržlenu. Smažte asi 3 minúty a pridajte paradajkovú omáčku a tuniaka s chilli. Varte 15 minút na strednom plameni. Pridajte uvarené cestoviny a dobre premiešajte. Pred podávaním posypte parmezánom a nakrájaným petržlenom.



