Hore

Pikantné penne s tuniakom a chilli

Ingrediencie:

  • 3x80 g Calvo tuniak v slnečnicovom oleji s chilli
  • 400 g cestovín penne
  • 400 g paradajkovej omáčky
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 6 ančovičiek
  • 2 lyžice kapár
  • 20 čiernych olív bez kôstky
  • 2 lyžice čerstvého nakrájaného petržlenu
  • olivový olej
  • čierne korenie
  • soľ
Počet osôb4 osobyNáročnosťľahkéČas prípravy25 min

PostupPostup

Pikantné penne s tuniakom a chilli
 

Podľa návodu na obale uvarte cestoviny. Na olivovom oleji osmažte nakrájaný cesnak. Pridajte ančovičky, kapary, čierne olivy a 1 lyžicu petržlenu. Smažte asi 3 minúty a pridajte paradajkovú omáčku a tuniaka s chilli. Varte 15 minút na strednom plameni. Pridajte uvarené cestoviny a dobre premiešajte. Pred podávaním posypte parmezánom a nakrájaným petržlenom.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo