Hore

Pikantná tuniaková nátierka

Ingrediencie:

  • 250 g polotučného tvarohu
  • 1 PL majonézy
  • 2 PL pikantného ajvaru
  • 1/2 červenej cibule
  • 6 sušených paradajok naložených v oleji
  • 10 čiernych olív bez kôstky
  • Soľ
  • 2 konzervy Calvo tuniaka v bio extra panenskom olivovom oleji
  • Klíčky na ozdobu
  • Červená čili paprička na ozdobu
  • Chlieb na podávanie
Počet osôb4NáročnosťjednoduchéČas prípravy15 minút
varíKlára

PostupPostup

Pikantná tuniaková nátierka
 

Tento recept pre vás pripravila Klára, @sklarouvkuchyni.

Do väčšej misky pridajte tvaroh, majonézu a ajvar. Pridajte na drobné kocky nakrájanú červenú cibuľu, sušené paradajky na kocky a nahrubo pokrájané olivy. Osoľte a premiešajte.

Nakoniec zľahka vmiešajte scedeného tuniaka, aby v nátierke zostali aj väčšie kúsky vcelku.

Nátierku namažte na nasucho opečené plátky dobrého chleba a ozdobte klíčky a tenkými plátkami čili papričky.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo