Pikantná tuniaková nátierka
Ingrediencie:
- 250 g polotučného tvarohu
- 1 PL majonézy
- 2 PL pikantného ajvaru
- 1/2 červenej cibule
- 6 sušených paradajok naložených v oleji
- 10 čiernych olív bez kôstky
- Soľ
- 2 konzervy Calvo tuniaka v bio extra panenskom olivovom oleji
- Klíčky na ozdobu
- Červená čili paprička na ozdobu
- Chlieb na podávanie
4jednoduché15 minútvaríKlára
Postup
Tento recept pre vás pripravila Klára, @sklarouvkuchyni.
Do väčšej misky pridajte tvaroh, majonézu a ajvar. Pridajte na drobné kocky nakrájanú červenú cibuľu, sušené paradajky na kocky a nahrubo pokrájané olivy. Osoľte a premiešajte.
Nakoniec zľahka vmiešajte scedeného tuniaka, aby v nátierke zostali aj väčšie kúsky vcelku.
Nátierku namažte na nasucho opečené plátky dobrého chleba a ozdobte klíčky a tenkými plátkami čili papričky.