Hore

Krémová špenátovo-tuniaková praženica

Ingrediencie:

Počet osôb4NáročnosťjednoduchéČas prípravy30 minút

PostupPostup

Krémová špenátovo-tuniaková praženica
 

Ako predjedlo, raňajky alebo aj ľahká večera, táto praženica so špenátom a tuniakom vždy zvíťazí.

Vajíčka rozbite do misky a jemne vyšľahajte so soľou a čiernym korením.

Na panvici rozohrejte olivový olej a opražte na ňom na jemno nasekaný cesnak, pridajte špenát a restuje približne 2 minúty. Zmes odstráňte na bok a na tej istej panvici pražte vajíčka, keď budú jemné a nadýchané, pridajte špenátovú zmes a scedeného tuniaka.

Odstavte a podávajte s toastovým chlebom.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo