Krémová špenátovo-tuniaková praženica
Ingrediencie:
- 3 konzervy Calvo tuniaka s nízkym obsahom soli
- Extra panenský olivový olej
- 1 strúčik cesnaku
- 8 vajíčok
- Soľ a čierne korenie
- 2 hrste špenátu
4jednoduché30 minút
Postup
Ako predjedlo, raňajky alebo aj ľahká večera, táto praženica so špenátom a tuniakom vždy zvíťazí.
Vajíčka rozbite do misky a jemne vyšľahajte so soľou a čiernym korením.
Na panvici rozohrejte olivový olej a opražte na ňom na jemno nasekaný cesnak, pridajte špenát a restuje približne 2 minúty. Zmes odstráňte na bok a na tej istej panvici pražte vajíčka, keď budú jemné a nadýchané, pridajte špenátovú zmes a scedeného tuniaka.
Odstavte a podávajte s toastovým chlebom.