Hore

Jablková pochúťka s tuniakovým šalátom, avokádom a rukolou

Ingrediencie:

  • 3x80 g Calvo tuniaka v olivovom oleji
  • 2 jablká
  • 1 avokádo
  • 1 malá konzerva broskýň
  • 1 biely jogurt
  • 50 g rukoly
  • 1 citrón
  • extra panenský olivový olej
  • čierne korenie a soľ
Počet osôb4 osobyNáročnosťľahkéČas prípravy30 min

PostupPostup

Jablková pochúťka s tuniakovým šalátom, avokádom a rukolou
 

Jablká umyte a nakrájajte na tenké plátky. Plátky pokvapkajte citrónom, aby jablko nezoxidovalo.

Avokádo očisťte a nakrájajte na malé kocky. Pokvapkajte citrónom.

Broskyne nakrájajte na rovnakú veľkosť ako avokádo.

V miske premiešajte tuniaka, kúsky tuniaka, broskyne, biely jogurt, trošku olivového oleja, soli a čierneho korenia. Všetko dobre premiešajte.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo