Jablková pochúťka s tuniakovým šalátom, avokádom a rukolou
Ingrediencie:
- 3x80 g Calvo tuniaka v olivovom oleji
- 2 jablká
- 1 avokádo
- 1 malá konzerva broskýň
- 1 biely jogurt
- 50 g rukoly
- 1 citrón
- extra panenský olivový olej
- čierne korenie a soľ
4 osobyľahké30 min
Postup
Jablká umyte a nakrájajte na tenké plátky. Plátky pokvapkajte citrónom, aby jablko nezoxidovalo.
Avokádo očisťte a nakrájajte na malé kocky. Pokvapkajte citrónom.
Broskyne nakrájajte na rovnakú veľkosť ako avokádo.
V miske premiešajte tuniaka, kúsky tuniaka, broskyne, biely jogurt, trošku olivového oleja, soli a čierneho korenia. Všetko dobre premiešajte.