Hore

Hrianka s paradajkou a tuniakom

Ingrediencie:

Počet osôb2 osobyNáročnosťľahkéČas prípravy10 min

PostupPostup

Hrianka s paradajkou a tuniakom
 

Do misky uložte ľad so studenou vodou. V hrnci zohrejte vodu. Keď začne vrieť, pridajte lístky bazalky, počítajte do 10, vyberte a uložte do vody s ľadom. Tento krok je veľmi dôležitý, aby sa nevyplavil chlorofyl. Olej bude mať krásnu intenzívnu farbu. Sceďte a rozmliaždite v extra panenskom olivovom oleji. Odložte.

Krajce chleba osmažte z obidvoch strán. Paradajku nakrájajte a uložte na hrianky.

Pridajte tuniaka, osoľte a ochuťte s bazalkovým olejom a troškou oleja z filiet.

 

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo