Hore

Hnedá ryža s edamame, mangom a tuniakom

Ingrediencie:

Počet osôb3NáročnosťjednoduchéČas prípravy25 minút

PostupPostup

Hnedá ryža s edamame, mangom a tuniakom
 

Začnite prípravou ryže, uvarte ju podľa inštrukcií na obale a osoľte ju. Sójové bôby edamame uvarte alebo pripravte na pare, približne 3 – 5 minút. Sceďte ich a opláchnite studenou vodou. Mango očistite a nakrájajte na jemné plátky.

V miske si pripravte omáčku – zmiešajte ryžový ocot, limetkovú šťavu a kôru, nastrúhaný čerstvý zázvor, olivový olej, soľ a korenie.

Na tanier naservírujte ryžu, pridajte edamame, nakrájané mango, scedeného tuniaka v olivovom oleji a dochuťte omáčkou. Môžete posypať aj sezamovými semiačkami a riasami nori.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo