Hore

Gourmet tuniakové kornútiky

Ingrediencie:

  • 2x100 g Calvo žltoplutvého tuniaka v extra panenskom olivovom oleji
  • 9 kornútikov
  • 120 ml šľahačky (35 % tuku)
  • 2 lyžice gréckeho jogurtu
  • 15 ml vodky
  • 1 lyžica citrónovej šťavy
  • citrónová kôra
  • 2 lyžice čerstvej cibuľky
  • 2 lyžice čerstvého kôpru
  • soľ
  • kaviár z lososa
  • čerstvý kôpor na ozdobenie
Počet osôb9 osobyNáročnosťľahkéČas prípravy30 min

PostupPostup

Gourmet tuniakové kornútiky
 

Premiešajte šľahačku s troškou soli. Pridajte grécky jogurt, vodku, citrónovú šťavu a dobre vyšľahajte. Keď bude šľahačka skoro vyšľahaná, pridajte citrónovú kôru, nakrájanú cibuľku a kôpor. Dobre premiešajte, naplňte cukrárenský rukáv a naplňte kornútiky.

Odložte do chladničky.

Pred podávaním pridajte kúsok tuniaka a kaviáru, ozdobte kôprom.

 

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo