Gourmet tuniakové kornútiky
Ingrediencie:
- 2x100 g Calvo žltoplutvého tuniaka v extra panenskom olivovom oleji
- 9 kornútikov
- 120 ml šľahačky (35 % tuku)
- 2 lyžice gréckeho jogurtu
- 15 ml vodky
- 1 lyžica citrónovej šťavy
- citrónová kôra
- 2 lyžice čerstvej cibuľky
- 2 lyžice čerstvého kôpru
- soľ
- kaviár z lososa
- čerstvý kôpor na ozdobenie
9 osobyľahké30 min
Postup
Premiešajte šľahačku s troškou soli. Pridajte grécky jogurt, vodku, citrónovú šťavu a dobre vyšľahajte. Keď bude šľahačka skoro vyšľahaná, pridajte citrónovú kôru, nakrájanú cibuľku a kôpor. Dobre premiešajte, naplňte cukrárenský rukáv a naplňte kornútiky.
Odložte do chladničky.
Pred podávaním pridajte kúsok tuniaka a kaviáru, ozdobte kôprom.