Cuketové ravioli s tuniakom
Ingrediencie:
- 1 – 2 cukety
- strúhaný light syr
- Náplň:
- 160 g Calvo tuniaka vo vlastnej šťave
- 1 nastrúhaný pór
- 100 g krémového light syra
- 1 lyžica olivového oleja
- čierne korenie
- soľ
2 osobyľahké30 min
Postup
Pór umyte a nakrájajte na malé kúsky. Osmažte na malom plameni na troške <a href=“http://borges.sk/pr/univerzalne/#featured“>olivového oleja</a>. Pridajte soľ a čierne korenie podľa chuti.
V miske premiešajte krémový syr, scedeného tuniaka a pór.
Cukety umyte a pomocou škrabky nakrájajte na jemné plátky. Jemne opečte na panvici na <a href=“http://borges.sk/pr/univerzalne/#featured“>olivovom oleji</a> z obidvoch strán.
Na 2 prekrížené cuketové plátky uložte tuniakovú zmes a zložte. Ravioli uložte na plech na pečenie, posypte syrom a dajte zapiecť dozlatista.