Hore

Ciabatta s tuniakom, šalátom a bazalkovou majonézou

Ingrediencie:

  • 2 čerstvé ciabatty
  • 2 konzervy konzervy tuniaka Calvo ZERO
  • 1 natvrdo uvarené vajíčko
  • Hrsť čerstvého špenátu
  • 6 cherry paradajok
  • 10 ks olív kalamata
  • 2 PL majonézy
  • 5 lístkov čerstvej bazalky
  • Šťava zo štvrť limetky
  • Soľ a čierne korenie
  • Podľa chuti extra panenský olivový olej
Počet osôb2NáročnosťjednoduchéČas prípravy15 minút
varíKateřina

PostupPostup

Ciabatta s tuniakom, šalátom a bazalkovou majonézou
 

Tento recept pre vás pripravila Katarína, @milluji.cz.

Konzervy s tuniakom otvorte a zlejte. Bazalku rozmixujte spolu s majonézou.

Do misky dajte špenát, na polovicu rozkrojené paradajky, olivy a bazalkovú majonézu. Pridajte soľ, čierne korenie a limetkovú šťavu. Všetko dôkladne premiešajte. Podľa chuti pridajte aj olivový olej. Vajíčka nakrájajte na plátky a osoľte. Ciabattu rozpoľte. Na spodnú časť ciabatty položte šalát, vajíčko a nakoniec kúsky tuniaka. Prikryte vrchnou časťou ciabatty. Takto naplňte aj zostávajúce kúsky ciabatty. Ihneď servírujte.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo