Hore

Ceviche s tuniakom

Ingrediencie:

Počet osôb2NáročnosťjednoduchéČas prípravy20 minút

PostupPostup

Ceviche s tuniakom
 

Ceviche, klasické peruánske predjedlo, si v tomto recepte prispôsobíme na štýl stredomorskej kuchyne.

Čili očistite a zbavte semiačok. Nakrájajte na malé kúsky. Cibuľu a paradajky tiež nakrájajte na malé kúsky. Limetky vydlabte a šupku si odložte. V miske zmiešajte tuniaka, čili, cibuľu a nechajte pár minút odležať. Pridajte paradajky, koriander, soľ a korenie a premiešajte. Pokvapkajte limetkovou šťavou a olivovým olejom. Zmesou naplňte vydlabané limetky a podávajte.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo