Cestoviny so slávkami a bazalkou
Ingrediencie:
- Calvo slávky v marináde
- Olivový olej
- Voda
- Bazalka
- Zeler
- 1 cibuľa
- 350 g cestovín (odporúčame torchietti)
- Soľ a čierne korenie
2jednoduché15 minút
Postup
Slávky sceďte a marinádu odložte. Na panvicu pridajte 2 polievkové lyžice olivového oleja. Cibuľu nakrájajte na drobno a restujte ju na oleji. Po chvíľke pridajte aj na drobno nasekaný stopkatý zeler. Odstavte, pridajte štipku červenej papriky a zalejte marinádou.
Cestoviny uvarte podľa návodu na obale. Po dovarení sceďte a pridajte do panvice. Premiešajte s omáčkou, pridajte slávky.
Dochuťte soľou a čiernym korením. Ozdobte čerstvou bazalkou a podávajte.