Hore

Bezgluténové tuniakové wafle (keto)

Ingrediencie:

  • 2 konzervy Calvo tuniaka vo vlastnej šťave
  • 1 vajce
  • 1 ČL mletého cesnaku
  • 3 PL majonézy
  • 1 PL citrónovej šťavy
  • 30 g bezgluténovej strúhanky (v prípade, že nemáte alergiu alebo intoleranciu na lepok, môžete zameniť za pšeničnú strúhanku)
  • ½ PL cibuľového prášku
  • Soľ a čierne korenie
Počet osôb2Náročnosťstredne náročnéČas prípravy30 minút

PostupPostup

Bezgluténové tuniakové wafle (keto)
 

Tuniaka sceďte a pridajte do misky spolu so všetkými ingredienciami (okrem masla). Miešajte, až kým nebudú všetky ingrediencie spojené.

Predhrejte wafľovač, jemne potrite maslom, zmes rozdeľte na 6 častí a pridajte do wafľovača, varte až do kým nebudú wafle zlatohnedá. Podávaje s majonézovým dipom alebo inou obľúbenou omáčkou

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo