Bezgluténové tuniakové wafle (keto)
Ingrediencie:
- 2 konzervy Calvo tuniaka vo vlastnej šťave
- 1 vajce
- 1 ČL mletého cesnaku
- 3 PL majonézy
- 1 PL citrónovej šťavy
- 30 g bezgluténovej strúhanky (v prípade, že nemáte alergiu alebo intoleranciu na lepok, môžete zameniť za pšeničnú strúhanku)
- ½ PL cibuľového prášku
- Soľ a čierne korenie



Postup

Tuniaka sceďte a pridajte do misky spolu so všetkými ingredienciami (okrem masla). Miešajte, až kým nebudú všetky ingrediencie spojené.
Predhrejte wafľovač, jemne potrite maslom, zmes rozdeľte na 6 častí a pridajte do wafľovača, varte až do kým nebudú wafle zlatohnedá. Podávaje s majonézovým dipom alebo inou obľúbenou omáčkou



